Apple MacBook Reparatie

Is uw Apple MacBook  niet meer in orde? Is uw scherm gebroken of werkt is de accu niet meer goed ? Bij Mobilworld te Heusden-Zolder bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple MacBook. Bijna alle reparaties voor de Apple MacBook voeren wij meestal binnen 30 minuten voor u uit.

U kunt eenvoudig een afspraak online maken en uw apparaat langs brengen in Heusden-Zolder wachtende in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl wij voor u aan de slag gaan.

U kunt er ook voor kiezen om uw Apple MacBook naar ons op te sturen per post. U wilt uw Apple MacBook natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Apple MacBook krijgt u 6 maande garantie van ons. U ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wees er snel bij

Wij adviseren u om uw Apple MacBook niet te lang met schade te gebruiken. Een gebroken scherm van de Apple kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende reparaties voor de Apple

Wij repareren vrijwel alles voor de Apple MacBook, daarnaast repareren wij ook de volgende onderdelen: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/Backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Apple MacBook.

 

Direct de laagste prijs

Onderdelen voor de Apple MacBook kopen wij direct in bij de leverancier voor Apple, hierdoor kunnen wij u lagere prijzen en goede service bieden.

Wij bieden u de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Apple MacBook. U bent bij Mobilworld te Heusden-Zolder op het juiste adres.