Huawei Honor Reparatie

Is uw Huawei Honor  niet meer in orde? Is uw scherm gebroken of werkt is de accu niet meer goed ? Bij Mobilworld te Heusden-Zolder bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Huawei Honor. Bijna alle reparaties voor de Huawei Honor voeren wij meestal binnen 30 minuten voor u uit.

U kunt eenvoudig een afspraak online maken en uw apparaat langs brengen in Heusden-Zolder wachtende in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl wij voor u aan de slag gaan.

U kunt er ook voor kiezen om uw Huawei Honor naar ons op te sturen per post. U wilt uw Huawei Honor natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Huawei Honor krijgt u 6 maande garantie van ons. U ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wees er snel bij

Wij adviseren u om uw Huawei Honor niet te lang met schade te gebruiken. Een gebroken scherm van de Huawei kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende reparaties voor de Huawei

Wij repareren vrijwel alles voor de Huawei Honor, daarnaast repareren wij ook de volgende onderdelen: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/Backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Huawei Honor.

 

Direct de laagste prijs

Onderdelen voor de Huawei Honor kopen wij direct in bij de leverancier voor Huawei, hierdoor kunnen wij u lagere prijzen en goede service bieden.

Wij bieden u de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Huawei Honor. U bent bij Mobilworld te Heusden-Zolder op het juiste adres.