Sony Reparatie

Bij Mobilworld in voeren wij alle reparaties voor apparaten van Sony uit. Wij bieden verschillende reparatie services voor de Sony aan, zoals scherm, batterij, achterkant en zelfs moederbord. U krijgt op alle reparaties voor de Sony 6 maanden garantie van ons. Boek nu direct uw afspraak in en kom langs in Heusden-Zolder of er voor kiezen om uw apparaat naar ons op te sturen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw Sony weer optimaal gebruikt kan worden.

Wees er snel bij

Wij adviseren u om uw Sony Sony niet te lang met schade te gebruiken. Een gebroken scherm van de Sony kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende reparaties voor de Sony

Wij repareren vrijwel alles voor de Sony Sony, daarnaast repareren wij ook de volgende onderdelen: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/Backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Sony Sony.

 

Direct de laagste prijs

Onderdelen voor de Sony Sony kopen wij direct in bij de leverancier voor Sony, hierdoor kunnen wij u lagere prijzen en goede service bieden.

Wij bieden u de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Sony Sony. U bent bij Mobilworld te Heusden-Zolder op het juiste adres.