Google Reparatie

Bij Mobilworld in voeren wij alle reparaties voor apparaten van Google uit. Wij bieden verschillende reparatie services voor de Google aan, zoals scherm, batterij, achterkant en zelfs moederbord. U krijgt op alle reparaties voor de Google 6 maanden garantie van ons. Boek nu direct uw afspraak in en kom langs in Heusden-Zolder of er voor kiezen om uw apparaat naar ons op te sturen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw Google weer optimaal gebruikt kan worden.

Wees er snel bij

Wij adviseren u om uw Google Google niet te lang met schade te gebruiken. Een gebroken scherm van de Google kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende reparaties voor de Google

Wij repareren vrijwel alles voor de Google Google, daarnaast repareren wij ook de volgende onderdelen: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/Backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Google Google.

 

Direct de laagste prijs

Onderdelen voor de Google Google kopen wij direct in bij de leverancier voor Google, hierdoor kunnen wij u lagere prijzen en goede service bieden.

Wij bieden u de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Google Google. U bent bij Mobilworld te Heusden-Zolder op het juiste adres.