Wiko Reparatie

Bij Mobilworld in voeren wij alle reparaties voor apparaten van Wiko uit. Wij bieden verschillende reparatie services voor de Wiko aan, zoals scherm, batterij, achterkant en zelfs moederbord. U krijgt op alle reparaties voor de Wiko 6 maanden garantie van ons. Boek nu direct uw afspraak in en kom langs in Heusden-Zolder of er voor kiezen om uw apparaat naar ons op te sturen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw Wiko weer optimaal gebruikt kan worden.

Wees er snel bij

Wij adviseren u om uw Wiko Wiko niet te lang met schade te gebruiken. Een gebroken scherm van de Wiko kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals vocht/waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende reparaties voor de Wiko

Wij repareren vrijwel alles voor de Wiko Wiko, daarnaast repareren wij ook de volgende onderdelen: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/Backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Wiko Wiko.

 

Direct de laagste prijs

Onderdelen voor de Wiko Wiko kopen wij direct in bij de leverancier voor Wiko, hierdoor kunnen wij u lagere prijzen en goede service bieden.

Wij bieden u de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Wiko Wiko. U bent bij Mobilworld te Heusden-Zolder op het juiste adres.